Marketing Stiri

Pune Bucurestiul pe harta Monopoly!

16 feb. 2015 < 1 min

Pune Bucurestiul pe harta Monopoly!

Reading Time: < 1 minut

Nu treci pe la start si nu primesti 200 de dolari daca nu votezi ca Romania sa fie reprezentata pe tabla de joc a editiei „Monopoly Here and Now”, ce va fi lansata anul acesta.

Hasbro, compania producatoare a celebrului joc de tranzactii imobiliare, invita romanii sa intre pe votemonopoly.com si sa voteze includerea Bucurestiului pe tabla de joc. In acest an, Hasbro a decis sa inlocuiasca cartierele sau strazile de pe tabla de joc cu orase din toata lumea.

George Pistereanu, Emil Rengle, Florin Grozea si Raul Gheba se numara printre sustinatorii campaniei „Romania pe harta Monopoly” si au creat deja un clip de promovare a initiativei lansate de Hasbro.

Jucatorii de pe intreg mapamondul au la dispozitie 20 de zile pentru a vota orasele preferate care sa fie incluse pe tabla de joc. Vor fi incluse orase din 20 de tari. Votarea se incheie pe 14 martie, iar lista finala a oraselor care vor fi incluse in jocul Monopoly Here & Now va fi publicata pe 19 martie, de Ziua Mondiala Monopoly. Jocul Monopoly sarbatoreste anul acesta 80 de ani de la lansare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: