Companii Stiri

Regina Maria preia Centrul de Excelență în endometrioză din Timișoara

20 ian. 2020 < 1 min

Regina Maria preia Centrul de Excelență în endometrioză din Timișoara

Reading Time: < 1 minut

Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță preluarea Endo Institute Timșoara, unul dintre cele mai importante centre de diagnosticare și tratament a endometriozei din Sud Estul Europei.

În cadrul Centrului de Excelență Endo Institute sunt tratați pacienții care suferă de endometrioză, o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și una dintre principalele cauze de infertilitate.

Institutul cuprinde peste 10 specilități medicale, mai bine de 30 de medici din aceste specialități și o echipă chirurgicală multidisciplinară.

“Endo Institute a fost inițial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, așadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialități secundare. Fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect și un tratament personalizat iar Endo Institute este singurul centru acreditat în România și singurul acreditat la vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză”, a declarat Dr. Voicu Simedrea, fondator, Endo Institute.

Echipa medicală formată din specialiști dedicați afecțiunii colaborează cu instructori de wellness în endometrioză, nutriționiști, psihologi și fizioterapeuți, fiind singurul centru de management holistic al endometriozei.

Cu o experiență de 6 ani, angajații și colaboratorii Endo Institute au avut peste 400 de cazuri operate și mai bine de 2.000 de paciente examinate iar în iunie 2019 institutul a primit acreditarea Ligii Europene de Endometrioză (EEL) ca Centru de Excelență de nivel 3, singurul astfel de centru din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: