Lifestyle Stiri

S-a deschis un nou restaurant în București

21 ian. 2020 2 min

S-a deschis un nou restaurant în București

Reading Time: 2 minute

Recent, în peisajul restaurantelor bucureștene a apărut un nou nume: PAROL – Art Concept Bistro. Aflat într-o casă boierească de la 1900 din strada Popa Nan, PAROL are 4 încăperi decorate în stil smart retro, cu o capacitate totală de 47 de locuri la masă.

De ce PAROL?

“Ne-am gândit să îi spunem PAROL pentru că am făcut o promisiune; să îți oferim o experiență completă, un ambient deosebit, mâncare gustoasă, bautură aleasă și multă voie bună”, spun cei patru antreprenori care au lansat bistroul.

Conceptul de Art Bistro face parte din experiența pe care cei patru tineri antreprenori și-au propus să o ofere publicului: “Pentru că ne plac locurile care spun o poveste, am decis să creăm acest concept unic, unde arta se îmbină cu mâncarea caldă și atmosfera deosebită. Ideea de artă din PAROL vine din propriile pasiuni. Vrem să oferim șansa oamenilor talentați să își expună operele și să fie admirați de toți cei care ne calcă pragul. Ei decid pentru cât timp și în ce condiții, e nevoie doar de disponibilitate și curaj. Astfel, noi câștigăm un decor unic cu caracter eclectic într-un spațiu vintage, în timp ce artiștii câștigă admirație și recunoaștere.”

Bucătarul bistroului este Andrei Popa (Hipster Jesus), concurent Top 10 MasterChef.

Meniul cuprinde burgeri, quesadilla, paste, sandwich-uri, gustări și deserturi, printre care banana bread cu sos de ciocolata albă și cafea, și papanași trași în țeapă: papanași pe frigăruie serviți cu dulceață și iaurt cu miere și cimbru. Vinurile din meniu sunt de la Domeniile Averești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: