Companii

Shachar Shaine, din nou la conducerea URBB

03/02/2016 < 1 min read

Shachar Shaine, din nou la conducerea URBB

Reading Time: < 1 minut

Shachar Shaine - URBB-1Incepand din 1 februarie, Shachar Shaine ocupa din nou functia de Presedinte al URBB (United Romanian Breweries Bereprod), companie pe care a mai condus-o in perioada 2004-2010. El preia mandatul de presedinte de la Hezy Ovadia, care a ocupat aceasta functie timp de cinci ani, din ianuarie 2011 pana in prezent.

Shachar Shaine, 47 de ani, a absolvit Universitatea Technion din Haifa, dupa care si-a aprofundat cunostintele prin Executive MBA la Bradford University. Experienta sa de peste 17 ani cuprinde o activitate sustinuta pe marketing si sales in domeniul FMCG si domeniul planificarii proiectelor industriale. Aflat in Romania inca din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani pozitia de Marketing Vice-President URBB si apoi inca doi ani a fost Marketing & Sales Vice-President URBB. Din 2004 pana in 2010, a ocupat functia de Presedinte si CEO al companiei.

In 2008 a ocupat functia de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei, organizatie ce reprezinta interesele profesionale ale industriei producatoare de bere din Romania. In iunie 2009 a fost desemnat presedinte al Consiliului Investitorilor Straini, o asociatie a celor mai importanti investitori straini din Romania, infiintata in 1997.

Fabrica de bere URBB are o capacitate de productie de 2,1 milioane hectolitri, peste 700 de angajati si contribuie anual cu milioane de dolari la economia romaneasca. Mai mult, URBB asigura peste 4.000 de locuri de munca direct si indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori si furnizori.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă