Lifestyle Stiri

Teatru si muzica pe terasa Promenada

13/08/2015 < 1 min read

Teatru si muzica pe terasa Promenada

Reading Time: < 1 minut

Bucurestenii sunt invitati la Festivalul HAI SUS, ce se va desfasura in perioada 24-30 august, la mall Promenada. Festivalul HAI SUS este un eveniment in cadrul caruia teatrul independent si muzica buna isi dau intalnire in aer liber, pe terasa nivelului superior al centrului comercial din nordul Capitalei. Accesul la evenimente este liber.

Dupa „Festivalul de Teatru” si „Festivalul Let’s Jazz About It” organizate cu succes in vara lui 2014, mall Promenada va continua seria evenimentelor culturale in aer liber cu acest concept nou, HAI SUS, ce reuneste trupe de teatru independent si artisti din zone muzicale diverse.

In cele sapte zile de spectacole, incepand cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentatii artistice.

Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot si Mignon din Bucuresti. Acestora li se alatura si una dintre trupele de liceeni ce au participat in cadrul Festivalului de Teatru Tanar Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din Bucuresti, cu spectacolul „Colonelul Pasare”. Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzica alternativa: electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă