Lifestyle Stiri

TNT Brothers sărbătorește Ziua Copilului la 4.000 de metri

31 mai 2017 < 1 min

TNT Brothers sărbătorește Ziua Copilului la 4.000 de metri

Reading Time: < 1 minut

Iubitorii de adrenalină pot sărbători Ziua Copilului experimentând senzații tari la 4.000 de metri. Centrul de parașutism TNT Brothers de la Clinceni anunță un weekend prelungit de experiențe unice, între 31 mai și 4 iunie.

Pentru a marca Ziua Copilului, TNT Brothers își prelungește programul și îi așteaptă, între 31 mai și 4 iunie, pe bucureștenii care doresc să facă parte din comunitatea TNT și să își depășească limitele experimentând căderea liberă de la 4.000 de metri. De asemenea, toți copiii sunt așteptați împreună cu părinții pentru a afla de la instructori recunoscuți la nivel internațional cum are loc un salt cu parașuta, cum este pilotată o parașută și se pot juca în spațiul special amenajat pentru cei mici la centrul de parașutism TNT Brothers.

După primele salturi cu parașuta, membrii asociației sportive TNT Brothers se pot înscrie la cursuri de iniţiere în paraşutism. Asociaţia TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă cursuri de iniţiere şi licenţiere în paraşutism, conform metodei AFF – Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi siguă metodă de iniţiere în paraşutism. De la primul salt, cursantul îşi va deschide singur paraşuta, iar dupa doar opt salturi (opt module) poate sări singur. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

Orice membru al Asociației Club Sportiv TNT Brothers poate sări cu paraşuta. Pentru a deveni membru in Asociatia TNT Brothers este necesar să achiți o cotizație de 770 de lei. În calitate de membru, printre altele, beneficiezi și de un salt cu parașuta.

Mai multe informaţii: www.tnt-brothers.ro sau telefon 0371 100 200 / 0371 100 300.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: