fbpx
Marketing

Top PR România 20161 min

05/12/2016 < 1 min read

Top PR România 20161 min

Reading Time: < 1 minut

Revista Biz a lansat, anul acesta, Top PR România, un proiect editorial în paginile căruia se regăsesc prezentate principalele agenții de comunicare din România, precum și rezultatele studiului despre industria de PR, realizat pentru al patrulea an consecutiv. Cercetarea a fost realizată în parteriat cu Unlock Market Research.
Cartea este un instrument util deopotrivă jucătorilor din piață, cât și companiilor care vor să aibă la îndemână un ghid al industriei.

Cei interesați pot descoperi profilele celor mai performante agenţii de PR, selectate în baza colectării şi analizei indicatorilor care vizează măsurarea performanţelor de business ale agenţiilor de PR şi a imaginii pe care acestea o au în rândul companiilor care plătesc pentru servicii de consultanţă în comunicare. Clasamentul nu este doar despre cifre de afaceri, profitabilitate sau fee-uri şi nici doar despre evaluări din partea clienţilor, ci despre toate acestea la un loc, corelate în baza unui algoritm dezvoltat în parteneriat cu compania de cercetare Unlock Market Research.

Anuarul, în varianta PDF, poate fi comandat la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Costul pentru achiziționarea Top PR România– ediția 2016 este de 35 lei (TVA inclus).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *