Stiri Tech

Un fost director Microsoft România, la conducerea Honeywell CEE

18 iul. 2018 < 1 min

Un fost director Microsoft România, la conducerea Honeywell CEE

Reading Time: < 1 minut

Honeywell a anunțat astăzi numirea lui Ronald Binkofski în funcția de președinte pentru Europa Centrală și de Est.  În noua sa poziție, Binkofski va coordona de la Varșovia strategia de dezvoltare a Honeywell în Europa Centrală și de Est, asigurând accesul clienților din regiune la cele mai noi tehnologii conectate care îmbunătățesc siguranța, securitatea, eficiența și productivitatea pentru un număr mare de industrii. Înainte de a se alătura companiei, Ronald Binkofski a ocupat funcția de director general regional pentru Asia Centrală în cadrul Miscrosoft. Ronald Binkofski va raporta către Shane Tedjarati, președintele Global High Growth Regions Honeywell.

Înainte de a se alătura Honeywell, Binkofski a condus operațiunile Microsoft în Europa Centrală și de Est din poziția de director general pentru Polonia și România. Anterior, Ronald Binkofski a petrecut nouă ani în cadrul companiei Software AG, Germania. În noul său rol, Binkofski supraveghează activitățile Honeywell în Europa Centrală și de Est, o regiune în care lucrează 11.000 de angajați în aproximativ 30 de sedii din Polonia, România, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și Serbia.

Operațiunile regionale Honeywell acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse și servicii aerospațiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuințe și spații industriale, precum și materiale avansate – și includ vânzări, asistență pentru clienți, zonă administrativă, producție și cercetare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: