Digital MarComm Marketing Stiri

Un nou serviciu de marketing pentru eCommerce

17 feb. 2020 2 min

Un nou serviciu de marketing pentru eCommerce

Reading Time: 2 minute

Blugento a lansat Zéa, o agenție de digital marketing în eCommerce dedicată magazinelor online partenere. Agenția funcționează ca un serviciu ce poate fi accesat de magazinele online din rețeaua Blugento și, pentru primul an de la lansare, compania clujeană estimează că aproximativ 40 de clienți companii mari vor implementa soluțiile agenției de digital marketing Zéa, iar vânzările acestor companii ar putea crește cu până la 50%, în urma campaniilor derulate.

Ce oferă Zéa? Creșterea și eficientizarea proceselor de vânzări, optimizarea costurilor cu marketingul digital, creșterea ROAS (return on ad spend), obținerea inteligenței de business în eCommerce (ce trebuie să facă, în ce moment și cum pentru a avea un parcurs predictibil), externalizarea proceselor de marketing digital către un partener care are know-how în diferite verticale.

”Creșterea în online a unui proiect ține de strategia de business a antreprenorului. Pornește de la setarea KPI-ului pe întreaga afacere în general, iar noi trebuie să identificăm care sunt obiectivele de creștere, pe ce tip de produse și pentru ce audiență, să facem ca cifrele să aibă sens în planul de business al antreprenorului sau chiar să construim acest plan de business și, ținând cont de adaosul comercial practicat, de veniturile pe care le poate genera, de profitabilitate, să inserăm strategii de comunicare eficiente pentru atingerea obiectivelor respective”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento.

Noul serviciu poate fi accesat pe bază de abonament și este complet personalizat. Un alt avantaj competitiv al noului serviciu este experiența directă în toate stagiile vânzării online și pe orice verticală în care eCommerce-ul are impact: de la produse fizice în industria de fashion, beauty și luxury, până la produse digitale cu vânzare recurentă.

”Zéa are o poziționare unică în piață și datorită faptului că managerii de proiecte ai agenției interacționează în mod natural cu echipa tehnică a Blugento, astfel putând deservi clienții într-un mod eficient și rapid”, spune Lorand Minyo, Head of Marketing Blugento.

Noul serviciul include auditul și managementul campaniilor de advertising pe Google, Facebook, Instagram și Linkedin cu obiective clare de optimizare a conversiei, campaniile fiind create și administrate 100% in-house, de la copywriting și vizuale, până la modificarea granulară a acestora în funcție de reacția concurenței și condițiile de piață.

Echipa Zéa se ocupă și de crearea și managementul conținutului social media pentru clienții Blugento, de la postări organice la Facebook și Instagram Stories, astfel încât aceștia pot delega toate activitățile de marketing digital către agenție pentru a atinge rezultatele agreate.

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerț electronic din întreaga lume.  Blugento are în prezent peste 400 de clienți şi oferă o gamă completă de servicii de eCommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO și alte servicii conexe comerțului online.

Foto: Pop Nukoonrat | Dreamstime.com 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: