Marketing

Un singur Chief Creativ Officer pentru toata creatia Lowe

20/04/2015 2 min read

Un singur Chief Creativ Officer pentru toata creatia Lowe

Reading Time: 2 minute
Vasile Alboiu, Chief Creative Officer, Lowe Group
Vasile Alboiu, COO, Lowe Group

Vasile Alboiu este noul Chief Creative Officer (CCO) al grupului Lowe,  pozitie din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creatie din grup: creatie traditionala, creatie digitala, PR si BTL.

In ultimii doi ani, Vasile Alboiu a fost director de creatie al agentiei SENIORHYPER si a dezvoltat mai multe campanii digitale pentru branduri precum Orange, ING, Napolact si Wrigley.

“Vasile este cu siguranta unul dintre putinii oameni de creatie din Romania cu o formatie atat de complexa: art director, producator, scenograf, regizor, pasionat de scurt metraj, dar si de animatie stop-motion, Vasile este un creativ de mare succes in recenta era digitala, dar care s-a format in advertisingul traditional. Langa toate acestea vin si valorile lui umane, implicarea, seriozitatea si entuziasmul, atat de apreciate de toti cei care il cunosc. Suntem foarte increzatori in succesul lui Vasile in noul lui rol de CCO al grupului nostru si mandri sa avem alaturi de noi astfel de oameni”, a declarat Veronica Savanciuc, Presedinte & CEO al grupului Lowe.

“Cred 110% in proiectul creativ pe care il incepem astazi si sunt mandru sa spun ca suntem super echipati sa raspundem coerent si natural oricarui brief de creatie existent astazi in piata. Indiferent ca este vorba de creatie pentru medii digitale, campanii construite pe ADN de tip PR sau creatie de tip traditional, echipele de creatie din grupul nostru genereaza astazi un produs creativ contemporan, versatil, complet integrat in mod natural, asa cum se cere astazi in comunicare”, declara Vasile Alboiu, CCO Grupul Lowe.

Grupul Lowe este compus in prezzent din sapte agentii: BPN (media), Golin (relatii publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creatie si productie publicitara) si SENIORHYPER (creatie si productie publicitara digitala).

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă