Finanțe Stiri

UniCredit Consumer Financing depășește 100.000 de carduri de credit

30 mai 2017 2 min

UniCredit Consumer Financing depășește 100.000 de carduri de credit

Reading Time: 2 minute

UniCredit Consumer Financing (UCFIN), parte a grupului UniCredit Bank, a depăşit pragul de 100.000 de carduri de credit în circulatie, la doar doi ani de la lansarea produsului UniCreditCard, ajungând la o cotă de 3,3% din piaţa cardurilor de credit din România.

Clienții deținători de UniCreditCard vin preponderent din mediul urban, au vârstă peste 35 de ani și au studii medii sau superioare. Un utilizator de card de credit UniCreditCard înregistrează în medie 32 tranzacții/an, în valoare totală de 4.650 lei, principalele categorii de comercianți la care acestea se efectuează incluzând magazine de tip alimentar, IT&C, magazine de modă și accesorii, magazine de construcții și amenajări interioare sau benzinării. Din totalul limitei de credit utilizată, 76% o reprezintă tranzacții rambursate în rate, ceea ce confirmă încă o dată afinitatea clienților pentru această funcționalitate.

UCFIN oferă clienților săi carduri de credit cu tehnologie contactless, emise sub siglă Mastercard și integrate în standardul internațional de securizare a plăților prin internet, sistemul 3DSecure. Acestea sunt disponibile spre achiziționare în rețeaua de sucursale UniCredit Bank, dar și în magazinele partenere precum Altex, Media Galaxy, Dedeman, Mobexpert sau iSTYLE România.

Portofoliul include și categoria Premium World, distribuit doar prin sucursalele UniCredit Bank, un cârd de credit cu avantaje multiple pentru persoanele care călătoresc, precum acces gratuit în Lounge-urile Mastercard din Aeroporturile Internaționale Henri Coandă București și Viena sau asigurare de călătorie gratuită. 

Toate cardurile UniCreditCard oferă, ca facilități de bază: beneficiul de cash-back la orice cumpărătură (acesta se traduce prin 1% sau 2% înapoi din valoarea tranzacțiilor efectuate la comercianți, în funcție de tipul de cârd, sub formă de puncte UniCredit, 1 punct=1 leu, ce pot fi apoi utilizate la noi cumpărături sau pentru plată comisionului anual de administrare a cardului); posibilitatea de a rambursa în până la 12 rate fără dobândă tranzacțiile efectuate oriunde în lume printr-un simplu răspuns la SMS sau apelând 24/7 în InfoCenter; discounturi și rate fără dobândă la partenerii agreați (lista acestora pe www.discountry.ro).

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din Romania si si-a inceput activitatea in 2008. Specializată în finanţarea persoanelor fizice, institutia financiara ofera credite de nevoi personale fără ipoteca și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, prin rețeaua UniCredit Consumer Financing si prin reteaua de parteneri comerciali, precum și credite auto.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: