Stiri Lifestyle

Ursus Tank – din fabrică, direct în halbe

6 mart. 2019 < 1 min

Ursus Tank – din fabrică, direct în halbe

Reading Time: < 1 minut

Ursus TankUrsus Breweries a lansat Ursus Tank, berea proaspătă nepasteurizată care, printr-o tehnologie nouă în România, ajunge în 24 de ore din fabrică în locațiile partenere selectate (berării, pub-uri, baruri, restaurante) unde sunt instalate tancurile de bere.

Ursus Tank este disponibilă doar în anumite locații selectate din segmentul HoReCa din București (Biutiful, Beert, Draft Pub), dar și din țară: Buzău (O brothers), Constanța (Library), Craiova (Downtown) și Târgoviște (Towers). „Această inovație adusă de Ursus Breweries pe piața berii din România ne permite să punem în valoare esența berii la maximum: acel «ceva» subtil, destul de greu de descris, dar ușor de recunoscut, numit «prospețimea gustului»”, spune Sabina Luca, Process & Product Quality Manager. Berea proaspăt filtrată la rece și nepasteurizată este transferată de pe linia de producție din fabrică direct în locațiile de consum prin intermediul unor tancuri mobile special dezvoltate pentru acest transfer. Termenul de valabilitate al noii beri este de 15 zile.

„Pentru noi, cei de la Ursus, tank-ul de bere este o «extensie mobilă» a fabricii, detașată special pentru pub-urile unde consumatorii se bucură de berile noastre”, a declarat Marian Olteanu, ON-Premise & Events National Channel Manager.

Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România are în portofoliu mărcile Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Azuga Nepasteurizată, Stejar și marca de cidru Kingswood.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: