Brand Focus Lifestyle

Viața în echilibru. Despre scuze și motivație

5 apr. 2021 < 1 min

Viața în echilibru. Despre scuze și motivație

Reading Time: < 1 minut

Echilibrul dintre viața profesională și cea personală este, adeseori, greu de atins. Într-o lume în care rezultatele trebuie să fie întotdeauna bune și rapide, mulți dintre noi alegem să facem compromisuri, atât la birou, cât și acasă. Găsirea acestui echilibru devine o provocare, iar atunci când apar și scuzele, în ambele medii și de orice natură, el devine și mai greu de obținut. Cu atât mai mult când vine vorba de un stil de viață sănătos.

Pentru a reuși, sunt multe decizii de luat, bariere de depășit și scuze de înlăturat. Pentru cele din urmă, Beko vine cu un răspuns simplu și eficient, care valorifică tehnologia modernă.

AquaTech®, inovația Beko pentru mașini de spălat, înjumătățește timpul de spălare și oferă îngrijire dublă țesăturilor*. Mai întâi, AquaTech® premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe țesătura textilelor. Curățarea delicată și în profunzime este asigurată de echilibrul dintre numărul redus de rotații ale tamburului mașinii de spălat și puterea apei.

Pentru atingerea echilibrului, ai nevoie în primul rând de tehnologiile potrivite. Cu Beko AquaTech®, scuzele dispar. Ai timp să îți speli hainele după sală și să te odihnești pentru o nouă zi la birou. Poți să-ți iei echipamentul favorit la antrenament, proaspăt curățat, ca să te motiveze să depășești orice bariere. Sau să îți speli rapid încălțămintea, când vremea de afară pare perfectă pentru alergat.

Odată obținut acest echilibru, el trebuie menținut pentru a deveni un nou stil de viață –  de aceea, mașinile de spălat rufe de la Beko dispun de 5 ani garanție produs și 10 ani garanție Motor Pro Smart™ Inverter**. Ca să ai nu doar tehnologia potrivită, ci și încrederea că ea va deveni partenerul tău pe termen lung.

Află mai multe detalii despre inovația AquaTech® pe www.beko.ro/aquatech/

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: