fbpx
Antreprenori

Antreprenoriat – Jean Valvis

22/04/2016

author:

Antreprenoriat – Jean Valvis

Valvis

Elvetian de origine greaca, antreprenorul Jean Valvis este creatorul brandurilor Dorna, La Dorna si Aqua Carpatica, fiind Presedinte-director general al Valvis Holding.

In vara anului 2015, Aqua Carpatica a intrat pe piata americana, devenind singurul brand de apa din Romania avizat conform standardelor si omologat pe piata SUA. Apa minerala romaneasca nu ajunge insa doar in SUA, ci si in Marea Britanie, Japonia, China, tarile Golfului, Rusia, Moldova, Germania, Ungaria.

Aqua Carpatica a fost lansata pe piata romaneasca la finele anului 2010, ca operatiune investitionala greenfield, si ani la rand campaniile de comunicare coroborate cu vanzarile efective au clasat brandul in topurile clasamentelor de specialitate cu numeroase premii Effie castigate.

Grupul Valvis desfasoara activitati in domeniul apelor minerale, agriculturii si productiei de energie regenerabila, prin intermediul companiilor Carpathian Springs, Valvis Holding Distribution, Dorna Agri si Terra Muntenia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE