Antreprenori by eMAG

Autentificare cu amprenta in Mobile Banking de la UniCredit

9 iun. 2016 2 min

Autentificare cu amprenta in Mobile Banking de la UniCredit

Reading Time: 2 minute

Clientii UniCredit au posibilitatea sa opteze pentru autentificarea in aplicatia Mobile B@nking prin citirea amprentei digitale, fara introducerea codului PIN, anunta banca, intr-un comunicat de presa. Aceasta functionalitate, similara celei utilizate pentru logarea in telefon (pentru terminalele compatibile), sporeste standardele de securitate, imbunatatind totodata si experienta utilizatorului.

In acelasi timp, harta interactiva inclusa in aplicatie pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a identifica rapid cel mai apropiat ATM UniCredit a fost extinsa, permitand, de acum, localizarea ATM-urilor din intreg Grupul UniCredit, indiferent de tara.

„Ne dorim ca aplicatia Mobile B@nking de la UniCredit sa ajunga sa fie utilizata de cat mai multi dintre clientii nostri, pentru ca este un instrument util, care le simplifica viata si interactiunea cu banca, permitandu-le sa realizeze operatiuni bancare diverse de oriunde se afla si la orice ora. Este un produs in care noi, UniCredit Bank, credem foarte mult si pe care ne dorim sa il transformam intr-un <<varf de lance>> al ofertei noastre pentru persoane fizice”, a declarat Alexandru Mihalache, Head of Multi Channel Banking in cadrul UniCredit Bank.

“Numarul de utilizatori ai aplicatiei Mobile B@nking inregistrat la finalul primului trimestru din 2016 fiind de patru ori mai mare fata de cel din martie 2015”, a declarat Alexandru Mihalache, Head of Multi Channel Banking in cadrul UniCredit Bank.

In luna mai, UniCredit a extins functionalitatile aplicatiei Mobile B@nking, oferind clientilor posibilitatea de a realiza direct de pe telefonul mobil plati in lei, transferuri intre conturi, plata utilitatilor cu scanarea codului de bare de pe factura sau schimburi valutare, posibilitatea de a constitui depozite, accesul in timp real la tranzactiile efectuate cu cardul, vizualizarea economiilor și creditelor, inclusiv solicitarea de produse noi.

Dezvoltarea aplicatiei va continua prin adaugarea unor noi functionalitati, utilizatorii urmand sa aiba acces in viitor si la un modul de gestionare a cheltuielilor, care ii va ajuta sa isi stabileasca bugete maxime de cheltuieli lunare, sa urmareasca daca le respecta si sa isi stabileasca obiective de economisire.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: