Lifestyle

Best Chefs descoperă noul val al gastronomiei românești

19 aug. 2019 2 min

Best Chefs descoperă noul val al gastronomiei românești

Reading Time: 2 minute

Cea de-a treia ediție Best Chefs, un proiect editorial Biz și Häagen-Dazs, propune o călătorie culinară spre noi destinații savuroase, alături de noua generație de chefi, creatori de rețete inedite și de noi concepte de restaurante.

Simplitatea și întoarcerea la bucătăria autentică, cu gust, dar și reinterpretările rețetelor clasice, precum și combinațiile inedite de ingrediente sunt așii cu care bucătarii noului val jonglează ori de câte ori compun meniul unui restaurant.

Unii s-au școlit sau au lucrat prin mari restaurante ale lumii și au revenit apoi în țară pentru a pune în practică tot ce au învățat acolo, alții încă lucrează în străinătate. Indiferent de locul în care se află acum, toți au povești fascinante pe care le puteți descoperi în Best Chefs.

Și dacă tot facem cunoștință cu noua generație de chefi, Best Chefs prezintă preferințele culinare ale generației Z: ce și cum mănâncă ei, cât de mult îi atrage curentul street food și cum preferințele lor au dus la nașterea curentului „farm to table”, care redefinește la ora actuală arta culinară peste tot în lume, inclusiv în România.

Bucătăria vegană, deși nu mai este de mult o noutate, ajunge să ofere experiențe culinare tot mai sofisticate și mai surprinzătoare, pe care le veți putea găsi în această ediție Best Chefs.

Călătoria gastronomică internațională a acestei ediții s-a oprit în Israel, unde a descoperit chefi extrem de atenți la detalii și la experiența pe care o au oamenii în restaurantele lor, pe lângă rețetele originale care le-au adus faimă la nivel internațional.

Maresi și Häagen-Dazs se implică în educarea culinară a românilor, alegând să susțină proiecte inovatoare în această direcție, cum este Best Chefs.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: