BizRemote by certSIGN

BizRemote: Acces online gratuit la cărți publicate de profesori SNSPA

30 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Acces online gratuit la cărți publicate de profesori SNSPA

Reading Time: < 1 minut

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) anunță că oferă acces liber la cărți din domeniul ştiinţelor sociale, publicate de profesori ai universității la Editura Comunicare.ro și Editura Tritonic.

Cu sprijinul celor două edituri, SNSPA a deschis o bibliotecă virtuală, eLibrary.snspa.ro, unde, pe perioada stării de urgenţă, pot fi citite sau descărcate lucrări din domenii precum: comunicare, relații publice, management, psihologie socială, relații internaționale și geopolitică, economie, social media, sfera publică europeană sau mass-media.

După decizia guvernului privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, pe o durată de 30 de zile, perioadă în care activitățile didactice din toate instituțiile de învățământ se suspendă, toate cursurile din semestrul al II-lea, anul universitar 2019-2020, de la SNSPA se desfășoară în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților.

Până pe 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, accesul în sediile SNSPA este restricționat tuturor studenților, cadrelor didactice și vizitatorilor, iar activitatea cu publicul și programul de audiențe se desfășoară prin intermediul e-mail-ului.

SNSPA a fost fondată în 1991 sub forma unui program postuniversitar, după modelul școlilor de guvernare din Franța, Belgia, Marea Britanie, SUA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: