BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: Facebook începe să extindă Community Help la nivel internațional

apr. 1, 2020 < 1 min

BizRemote: Facebook începe să extindă Community Help la nivel internațional

Reading Time: < 1 minut

Lansat în 2017 de Facebook pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea să ofere asistență, să caute sau să primească ajutor în momente de criză, Community Help a fost adaptat specific de către compania americană pentru pandemia COVID-19.

Facebook a anunțat extinderea Community Help în SUA, Marea Britanie, Australia și Canada, urmând să adauge noi țări în săptămânile următoare. În SUA, utilizatorii vor vedea postările din Community Help de pe o rază de 80 km, potrivit CNN. Până acum, Facebook a testat noul Community Help în mai multe orașe din SUA.

Noua funcție, disponibilă în cadrul secțiunii facebook.com/covidsupport (link-ul nu funcționează deocamdată pentru utilizatorii din România), permite oamenilor să ceară ajutor din partea vecinilor, să se ofere ca voluntari pentru a livra cumpărături sau să doneze pentru băncile de alimente ori pentru diverse cauze.

De asemenea, Facebook a anunțat o donație de 25 de milioane de dolari pentru a ajuta angajații din sistemul medical din California în lupta contra COVID-19.

Rețeaua de socializare a mai anunțat investiții suplimentare de 100 de milioane de dolari pentru a sprijini jurnaliștii, sumă care include un fond de 25 de milioane de dolari în granturi pentru redacțiile locale de știri în cadrul Facebook Journalism Project.

Restul de 75 de milioane de dolari vor fi folosiți pentru a compensa pierderile veniturilor din publicitate pentru publisheri din toată lumea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: