Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN

BizRemote: Impact Hub Bucharest oferă acces gratuit la evenimente online și conținut relevant pentru antreprenori

30 apr. 2020 2 min

BizRemote: Impact Hub Bucharest oferă acces gratuit la evenimente online și conținut relevant pentru antreprenori

Reading Time: 2 minute

Impact Hub Bucharest transformă abonamentul (re)Connect într-o o platformă care combină evenimentele online cu mult conținut curatoriat și relevant, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru antreprenori.

Accesul în varianta beta este gratuit și se face prin completarea formularului de pe pagina impacthub.ro/reconnect. (re)Connect este modelul Impact Hub Bucharest de conectare, învățare, colaborare și co-creare pentru antreprenori, startup-uri, companii mai mici sau mai mari, freelanceri și profesioniști, ONG-uri și instituții publice.

Din 25 martie, Impact Hub Bucharest a organizat 40 de evenimente ce au reunit în total câteva mii de participanți online și zeci de mii de vizualizări ale înregistrărilor.

Vlad Craioveanu, Managing Partner Impact Hub Bucharest

„Suntem parte dintr-o generație constant conectată la tot, iar izolarea nu ne este caracteristică, astfel încât am construit (re)Connect ca un mijloc de a ne menține vie dorința de conectare, de învățare și de dezvoltare personală. (re)Connect este continuarea firească a activităților Impact Hub Bucharest”, spune Vlad Craioveanu, Managing Partner Impact Hub Bucharest.

Pentru că întâlnirile în spațiile de coworking ale Impact Hub Bucharest sau la evenimente nu mai sunt posibile de la jumătatea lunii martie, programele pentru antreprenori și startup-uri au continuat online.

Astfel, Startarium, platforma digitală pentru antreprenori lansată în 2016 împreună cu ING Bank, a intensificat numărul de materiale, evenimente și instrumente de suport pentru antreprenorii la început de drum. Sute de antreprenori participă săptămânal la sesiunile LIVE, pe lângă cei 40.000 de utilizatori ai celei mai platformei pentru antreprenori la început de drum.

De asemenea, Impact Hub și Samsung România, au ales 15 startup-uri finaliste din peste 90 de soluții înscrise în cea de-a treia ediție a competiției Changeneers, care propun soluții la probleme comunitare, de sănătate, educație, mediu înconjurător și energie, șanse egale de muncă, accesibilitate și financiar. A fost organizat și un bootcamp online de 2 zile, în care startup-urile au început pregătirea pentru finală.

În zona de sănătate, educație și wellbeing, Impact Hub a finalizat prima ediție a acceleratorului Innovators for Children și deja derulează a doua rundă, pentru care termenul de înscriere este 8 mai. Fondul de premiere pentru cele mai bune startup-uri care vin cu soluții tehnologice inovatoare pentru wellbeing-ul copiilor este de 100.000 de euro, oferit cu sprijinul Fundației Botnar.

Impact Hub Bucharest susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, cu 3 locații centrale la Timpuri Noi, Universitate și Floreasca, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: