Companii

Black Friday la birouri

nov. 20, 2014 2 min

Black Friday la birouri

Reading Time: 2 minute

Flash Office Solutions deruleaza o campanie de Black Friday, pentru clientii care semneaza contracte de inchiriere de birouri instant in perioada 21-28 noiembrie: la sase luni de stat in noul centru din Regina Maria Tower, primesc o luna gratis.

Printre primii clienti care s-au alaturat centrului Flash Office Solutions din Regina Maria Tower se numara si Cameleonia, reprezentant unic in Romania al atelierului spaniol Artelux, specializat in realizarea unor decoruri din faianta personalizata, pictata manual folosind tehnici vechi de peste 500 de ani.

Cameleonia si-a amenajat in cadrul Flash Office Solutions primul sau showroom din Romania.
Cameleonia este o idee de afaceri dezvoltata de catre Sogardi Consulting, companie de consultanta infiintata in anul 2003 cu scopul de a facilita intrarea in Romania a unor companii si produse spaniole de top.

“Pe viitor, intentionam sa aducem in centrul Flash Office II intreprinzatori din diverse medii, carora le punem la dispozitie birouri la cheie, acces gratuit la sala de conferinte, spatiu de relaxare si bucatarie functionala, dar carora le oferim si posibilitatea sa colaboreze intre ei, sa interactioneze, prin modul cum a fost gandita amenajarea spatiului”, declara Jose Ignacio de la Torre, General Manager al Flash Office Solutions.

Centrul Flash Office Solutions, situat in cladirea de birouri Maria Rosetti Tower este operational de la 1 noiembrie si are o suprafata totala de 392 mp, cu posibilitati de extindere, fiind al doilea centru de birouri instant dezvoltat sub acest brand in Romania, primul functionand de la inceputul anului in cladirea Armand Calinescu 26.

Flash Office Solutions din Maria Rosetti Tower ofera spatii de birouri instant, de diverse marimi, de la puncte de lucru la un desk comun, pana la birouri individuale la cheie, cu suprafete generoase, toate complet mobilate si cu infrastructura IT.

Centrul este dotat cu receptie, sala de meeting, in care se afla inclusiv video-proiector, un spatiu de relaxare si o bucatarie moderna, unde cafeaua, apa si fructele sunt gratuite pentru membri.

Flash Office Solutions este un centru de ultima generatie de instant&serviced offices, care asigura clientilor la costuri fixe spatii de birouri complet echipate si mobilate, pentru perioade foarte flexibile, cu toate serviciile necesare functionarii la cel mai inalt standard profesional. Compania Flash Office Solutions a fost infiintata in 2013, iar prima locatie operationala cu spatii de instant&offices este disponibila in cladirea Armand Calinescu 26. A doua locatie, in Maria Rosetti Tower este operationala incepand cu 1 noiembrie 2014.

Flash Office se adreseaza atat celor care au nevoie de o adresa pentru un start-up sau o filiala locala, cat si companiilor care au nevoie de un birou la cheie, intr-o cladire reprezentativa, cu un spatiu de lucru modern si suport IT&C asigurat, wi-fi, receptionera, acces la o sala de conferinte echipata, dar fara grija cheltuielilor de mentenanta si serviciilor aferente.

Flash Office Sollutions pune la dispozitia clientilor sai servicii de instannt & serviced offices (birouri la comanda), care, pe langa toate acestea mai asigura si acces la bucatarie, suport administrativ si servicii de curatenie si parcare subterana.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: