Business Companii Management Tech

Bonus de 1.000 de dolari pentru toți angajații Google care rămân să lucreze de acasă

27 mai 2020 < 1 min

Bonus de 1.000 de dolari pentru toți angajații Google care rămân să lucreze de acasă

Reading Time: < 1 minut

Marile companii din online, precum Facebook, Google sau Twitter și-au anunțat deja angajații că pot să rămână să lucreze în continuare de acasă, chiar și pe termen nelimitat (cum este cazul celei din urmă). În principiu, birourile se redeschid pentru angajați, în funcție de planurile anti-COVID19 ale fiecărei companii, din perioada iunie-iulie. Numai că gradul de ocupare al spațiului de birouri va fi inițial de 10%-15%, urmând ca în funcție de situația sanitară din fiecare țară în parte și de deciziile autorităților, tot mai mulți angajați să poată reveni la birou.

Și totuși, pentru că experiența lucrului remote a adus numeroase rezultate pozitive, managementul Facebook și-a anunțat angajații care preferă să lucreze de acasă peste perioada de „criză” că vor primi și un bonus salarial, de 1.000 de dolari/angajat. Evident, cei de la Google nu puteau să rateze momentul, așa că CEO-ul Sundar Pinchai (foto) a anunțat azi angajații, pe blogul companiei, că vor primi…1.000 de dolari dacă decid să muncească de acasă și pe mai departe. De asemenea, Pinchai recomandă ca aceși bani să fie cheltuiți pentru „echipamentul necesar sau pentru mobilier de birou”.

Desigur, aceste bonusuri sunt valabile pentru angajații companiilor răspândiți pe tot globul. Recent, angajații Adobe România au fost înștiințați că bonusul primit de angajați pentru munca de acasă se va dubla, de la 250 la 500 de dolari.

Foto: © blurf | Dreamstime.com

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: