Finanțe

Buongiorno Italia, Antio Kypros

16 oct. 2013 < 1 min

Buongiorno Italia, Antio Kypros

Reading Time: < 1 minut

Deciziile de business trebuie luate rapid. De aceea nu este o surpriza ca Banca Transilvania va deschide o sucursala in Roma, in luna noiembrie 2013. Banca nu este la prima iesire internationala si stie sa gestioneze cu succes relatii de acest gen.

Formalitatile pentru noua sucursala sunt in curs de finalizare.  Iar decizia nu este surprinzatoare, avand in vedere numarul mare de romani din Roma: aproximativ 200.000, respectiv circa 10.000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona. Astfel, ei vor putea sa faca mai usor tranzactii cu tara, atunci cand au nevoie.

Clientii BT Italia – persoane fizice si companii – vor avea la dispozitie intreaga oferta a bancii: depozite, credite, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, carduri, serviciul SMS Alert, posibilitatea achitarii facturilor pentru furnizorii din Romania, transferuri de bani Western Union etc. Pe langa cele mentionate, viitorii clienti vor beneficia inclusiv de pachete de produse dedicate. Programul va fi de luni pana sambata, astfel: luni-vineri, in intervalul 8 – 16.30, iar sambata, de la 8.30 la 11.30. 

Odata cu aceasta decizie, oficialii bancii au decis sa inchida activitatea sucursalei din Cipru, de la 1 decembrie,conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: