Tech

Cei mai buni angajatori din IT in 2015

13/12/2014 3 min read

author:

Cei mai buni angajatori din IT in 2015

Reading Time: 3 minute

Conform unui studiu realizat de Glassdoor, Google este cel mai bun angajator pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca pentru 2015. Studiul prezinta cei mai buni 50 de angajatori din lume si a fost realizat pe baza feedback-ului din rtea angajatilor. Mai jos va prezentam cele mai bine clasate 10 companii din IT&C, conform Glassdoor.

1. Google

1 google

Beneficiile si atentia fata de angajat sunt la cel mai inalt nivel, iar salariile sunt aproape imbatabile.Compania are reputatia unui angajator capabil sa atraga cei mai talentati oameni din industrie.

 

2. F5 Networks

2 f5

F5 Networks s-a clasat pe locul 4 in clasamentul general, dar pe pozitia secunda in randul jucatorilor din IT. Salariul competitiv, atmosfera de la locul de munca si coeziunea echipelor sunt punctele sale forte.

 

3. Facebook

3 facebook

Reteaua sociala fondata de Zuckerberg le ofera angajatilor putere de decizie si libertatea de a explora la un alt nivel comparativ cu concurentii sai.

 

4. Qualcomm

4 qualcomm

Cultura companiei, oportunitatile oferite angajatilor si internilor si tehnologiile utilizate au propulsat jucatorul din telecom pe locul 4.

 

5. Adobe

5 adobe

Compania care a creat Photoshop si InDesign e recunoscuta pentru faptul ca stie sa isi trateze bine angajatii, oferindu-le training-uri utile si alte beneficii.

 

6. MathWorks

6 mathworks

Producatorul de software matematic pare sa fi gasit formula ideala pentru a-si mentine angajatii fericiti. Libertatea de a schimba echipele si oportunitatile de promovare in cadrul companiei sunt printre cele mai importante avantaje de HR ale MathWorks.

 

7. Apple

7 apple

Dincolo de specialistii foarte bine pregatiti si de tehnologii de ultima generatie, Appe le ofera angajatilor salarii de 2 – 2,5 ori mai mari decat media pietei.

 

8. LinkedIn

8 linkedin

Reteaua sociala de networking nu putea lipsi din acest clasament. Dincolo de mancarea gratuita, evenimentele sponsorizate de companie si accesul facil la training-uri constituie atuuri importante, apreciate de angajati.

 

9. Zillow

9 zillow

Compania care activeaza pe piata de advertising pentru industria de real estate investeste considerabil in pastrarea unei culturi a companiei sanatoase, dar si in satisfactia angajatilor.

 

10. Mindbody

10 mindbody

Clasamentul este intregit de Mindbody, un proiect menit sa ajuta companiile de mici dimensiuni sa creasca. Mindbody are nu doar lideri vizionari, ci si o inclinatie spre asigurarea unui nivel optim de sanatate al angajatilor.

Sunteti curiosi care sunt cei mai buni angajatori din IT din Romania? Gasiti studiul si clasamentul realizat de Biz si Senior Tech pentru piata locala aici.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă