Business Companii Stiri

Colosseum Mall își amână deschiderea pentru anul viitor

14 iul. 2020 < 1 min

Colosseum Mall își amână deschiderea pentru anul viitor

Reading Time: < 1 minut

Colosseum Mall din București, programat să fie inaugurat anul acesta, își amână deschiderea pentru 2021, în contextul impredictibilității mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19.

”Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru”, comentează Mihai Dinu, Director General al Colosseum Mall, decizia de amânare a finalizării proiectului. 

Deschiderea acestui mall din zona de nord vest a Bucureștiului implică o investiție de 30 milioane de euro și face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape 9 ani. Extinderea va consolida și mixul existent de chiriași, care include retaileri precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex, Jysk, Sport Vision, LC Waikiki, Pepco etc. 

Atrium Colosseum Mall

În prezent, Colosseum Mall are deja 85% din spații contractate spre închiriere. Mixul de chiriași include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante și divertisment.

Centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: