Tech

Design thinking si gadgeturi de ultima ora

mai 18, 2015 2 min

Design thinking si gadgeturi de ultima ora

Reading Time: 2 minute

Biz Innovation Forum este evenimentul unde specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Reprezentantii companiilor care vor sa tina pasul cu ce se intampla peste hotare vor avea parte de doua workshopuri de design thinking, menite sa stimuleze performantele organizatiilor.

Printre invitatii speciali ai conferintei Biz Innovation Forum se numara Mark Vernooij – General Manager THNK, Moodi Mahmoudi – Fondator si CEO Collaborne si Daniela Marzavan – profesor la Universitatea HTW Berlin si la Universitatea ELISAVA din Barcelona. Acestia vor prezenta, in premiera in Romania, un instrument de design thinking si vor ghida audienta in directia inovarii.

In cadrul evenimentului va exista o zona dedicata celor care vor sa experimenteze noua tehnologie prezenta in Romania, unde participantii se pot bucura de gadgeturi si tehnologii de ultima ora.

Evenimentul se va desfasura in prima sala de cinema cu tehnologia 4DX din Romania. George Buhnici (I Like IT) va vorbi participantilor, imediat dupa ce experimenteaza senzatiile 4DX, despre noua tehnologie adusa in premiera in Romania de Cinema City la Mega Mall. Iar liderii din companiile care inoveaza vor prezenta modele de best practice, folosite in cadrul firmelor pe care le reprezinta.

In spatiul din fata salii in care va avea loc conferinta, echipa Microsoft Romania va expune cele mai noi device-uri, telefoane si tablete cu Windows 8.1.

Cei care vor veni la conferinta il pot intalni printre participanti pe Gigi al III-lea, un robot comandat prin telefonul mobil, capabil de sinteza vocala comandata din laptop. Robofun si Viorel Spinu il aduc pe robotului Gigi la eveniment si cu Harpa cu Laser 2.0, o harpa fara coarde la care vizitatorii pot canta miscand mana prin aer, pe deasupra harpei, fara sa atinga nimic.

In pop-up store-ul Samsung Electronics, veti gasi televizorul smart Samsung SUHD. Acesta incorporeaza noi tehnologii sofisticate precum Nano Crystal Color, ce permite redarea cu 20% a mai multor culori si de 64 de ori mai multe nuante ale culorilor prin panelul de 10 biti, sau Peak Illuminator, care permite de 2,5 ori mai multa luminozitate spre deosebire de un TV obisnuit, pentru un contrast mai bun si mai multa luminozitate. Alaturi de televizor, in pop-up store vor fi prezente telefoanele Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge.

Spatiul de gadgeturi incude si un pop-up store Philips, unde vor fi prezentate Personal Wireless Lighting Philips HUE si primul aparat de tuns barba cu ghidare laser, Philips BT9290.

Conferinta Biz Innovation Forum are loc miercuri la Cinema City, in incinta Mega Mall din Bucuresti. Detalii despre programul si invitatii evenimentului gasiti pe site-ul evenimentului.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: