BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: WatchShop.ro nu mai vinde doar ceasuri, devine supermarket online

14 apr. 2020 2 min

BizRemote: WatchShop.ro nu mai vinde doar ceasuri, devine supermarket online

Reading Time: 2 minute

Magazinul online de ceasuri WatchShop.ro intră pe o nouă linie de business și vinde produse alimentare, băuturi, produse de curățenie, de îngrijire personală și cosmetice, în parteneriat cu TEAM Courier.

Investiția în implementarea noii linii de business a fost de aproximativ 10.000 de euro. Acestea au presupus, pe lângă partea tehnică și documentarea produselor, și schimbarea sediului și showroom-ului WatchShop.ro în Strada Morilor Nr. 42, lângă sediul TEAM Courier, pentru a asigura o livrare mai rapidă.

Noua categorie, SuperMarket, listează circa 8.000 de produse, împărțite în 5 categorii: alimente, cafea și ceai, băuturi, casă și curățenie, cosmetice și îngrijire personală. Categoria a fost lansată ca răspuns la cererea ridicată pentru achiziții online, cu livrare la domiciliu, de produse de uz zilnic.

Capacitatea maximă de comenzi procesate a WatchShop.ro în zona de supermarket este, în prezent, de aproximativ 600 de comenzi pe zi.

„În noul context, înregistrând o scădere a volumului de vânzări de ceasuri și produse conexe, am decis să testăm noi direcții de business. Alături de colegii mei am decis lansarea categoriei de supermarket. Am găsit rapid furnizori și am avut nevoie de 2 săptămâni să implementăm partea tehnică și de o săptămână să documentăm produsele”, a declarat Cătălin Florea, CEO al WatchShop.ro.

Acesta adaugă că, dacă noua direcție va fi bine primită, compania va dezvolta o nouă linie de business de sine stătătoare, cu o platformă online separată.

Produsele comandate din secțiunea SuperMarket a WatchShop.ro vor fi livrate în cel mult 2 zile lucrătoare și, pentru început, doar în București. TEAM Courier va lucra în două ture și va face două încărcări pe zi, pentru ca produsele comandate să ajungă cât mai repede la clienți.

Vânzările de ceasuri vor continua în aceleași condiții ca până acum. WatchShop.ro are un portofoliu de peste 17.000 de modele disponibile, de la peste 100 de branduri internaționale. Compania, care este importator exclusiv în România pentru brandurile Ingersoll, Accurist, Sekonda și William S, a deschis în vara anului trecut un magazin fizic, în AFI Cotroceni, ca parte a strategiei de extindere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: