Companii

Echilibru (mega) sanatos

16 ian. 2015 1 min

Echilibru (mega) sanatos

Reading Time: 1 minut

Equilibrium H&W 2Mega Image a decis sa intre pe segmentul produselor sanatoase. Astfel, retailerul va deschide un concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care ofera consumatorilor o gama extinsa de produse alimentare si nealimentare pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural.

Cu o suprafata de 130 mp, noul concept corner este integrat in magazinul Concept Store Piata Sudului din Bucuresti si include o selectie de aproximativ 2500 de produse din peste 10 categorii diverse precum: produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, raw-vegan, nutritie sportiva, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curatat bio.

“Un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural este cea mai potrivita alegere pentru o viata frumoasa. Dupa ce anul trecut am oferit consumatorilor nostri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuam in acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alaturi de toti consumatorii nostri pentru care un stil de viata sanatos reprezinta deja o alegere asumata”, declara Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Equilibrium Health & Wellness va oferi consumatorilor o experienta completa de cumparaturi si toata sustinerea de care au nevoie pentru a intelege si adapta cat mai placut produsele in viata de zi cu zi: de la produse sustenabile, cultivate cu respect fata de natura, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializati, consultanta la raft, materiale explicative si educationale, activitati in magazin si degustari.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: