fbpx
Companii

Echilibru (mega) sanatos1 min

16/01/2015 1 min read

Echilibru (mega) sanatos1 min

Reading Time: 1 minut

Equilibrium H&W 2Mega Image a decis sa intre pe segmentul produselor sanatoase. Astfel, retailerul va deschide un concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care ofera consumatorilor o gama extinsa de produse alimentare si nealimentare pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural.

Cu o suprafata de 130 mp, noul concept corner este integrat in magazinul Concept Store Piata Sudului din Bucuresti si include o selectie de aproximativ 2500 de produse din peste 10 categorii diverse precum: produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, raw-vegan, nutritie sportiva, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curatat bio.

“Un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural este cea mai potrivita alegere pentru o viata frumoasa. Dupa ce anul trecut am oferit consumatorilor nostri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuam in acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alaturi de toti consumatorii nostri pentru care un stil de viata sanatos reprezinta deja o alegere asumata”, declara Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Equilibrium Health & Wellness va oferi consumatorilor o experienta completa de cumparaturi si toata sustinerea de care au nevoie pentru a intelege si adapta cat mai placut produsele in viata de zi cu zi: de la produse sustenabile, cultivate cu respect fata de natura, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializati, consultanta la raft, materiale explicative si educationale, activitati in magazin si degustari.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *