fbpx
Marketing

Elena Bululete: o sa dispara terminatia “PR” din numele agentiilor1 min

14/12/2015 < 1 min read

Elena Bululete: o sa dispara terminatia “PR” din numele agentiilor1 min

Reading Time: < 1 minut

Cu ce provocari se confrunta, care sunt transformarile prin care a trecut piata si care sunt calitatile care “se cer” acum unui om de PR? I-am invitat pe reprezentantii agentiilor care au participat in mod activ la realizarea studiului Biz & Unlock Market Rearch la un exercitiu de analiza a industriei de PR.

Elena Bululete_6261_1
Elena Bululete / Foto: Vali Mirea

Elena Bululete, Managing Partner, Conan PR

Varsta: 33 de ani

Experienta in industria de comunicare: 11 ani

Studii: Scoala IAA – Modulul II; master in Constructie Politica si Management Electoral (SNSPA); Facultatea de Sociologie si Stiinte Politice (SNSPA)

Dupa mai multi ani petrecuti in grupul Millenium Communication, unde a evoluat de la PR Executive la PR Manager si Project Manager, Elena Bululete a ales calea antreprenoriatului si a fondat Conan PR in 2010 impreuna cu Andrei Constantinescu. |n prezent, ei conduc o echipa de 6 consultanti in comunicare si au in portofoliu atat clienti permanenti, cat si o serie de proiecte punctuale.

Provocarea: Cea mai mare provocare a industriei de “PR” din Romania la ora actuala este sa se adapteze la dinamica disciplinei “comunicare”, cu accent pus pe creativitate si pe dezvoltarea de solutii integrate. In relatia cu clientii, cea mai mare provocare este schimbarea perceptiei ca PR inseamna “earned media”.

Transformarea: In curand o sa dispara terminatia “PR” din numele agentiilor.

De ce are nevoie un om de PR? Curiozitate, creativitate, profunzime.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *