Stiri

Euronews caută redactor-șef pentru studioul din România

20 ian. 2021 < 1 min

Euronews caută redactor-șef pentru studioul din România

Reading Time: < 1 minut

După ce a anunțat recent viitoarea lansare a Euronews România, grupul Euronews deschide astăzi procesul de recrutare pentru Redactorul-șef care va conduce redacția noii televiziuni.

Euronews România este o filială a Euronews care va produce si difuza știri locale, regionale, naționale și internaționale prin platforme TV și digitale. Canalul este preconizat să înceapă difuzarea până la sfârșitul anului.

Redactorul-șef va fi recrutat de către Euronews și va fi angajat al Euronews. Canalul european caută pentru această poziție „un jurnalist de primă clasă, experimentat și respectat”. Ulterior, acesta va recruta toți redactorii, în coordonare cu partenerul român, urmărind să susțină valorile editoriale ale Euronews – independență și imparțialitate, standarde de etică și integritate și linia editorială „All Views” a canalului.

Estimativ peste 100 de angajați vor fi recrutați pentru a lucra la Euronews România.

Aplicațiile sunt deschise începând de astăzi pe site-ul Euronews și se vor închide pe 7 februarie 2021, la ora 23.59 CET.

Pe data de 6 ianuarie 2020, Euronews a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB) pentru a lansa Euronews România, un nou canal de știri independent destinat publicului român.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: