Stiri Companii

Farmec lansează o nouă gamă de antiperspirante

12 aug. 2019 < 1 min

Farmec lansează o nouă gamă de antiperspirante

Reading Time: < 1 minut

Producătoul român de cosmetice Farmec își dezvoltă gama ”Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan” lansând trei sortimente noi de antiperspirant: Delights, Memories și Dreams, cu parfumuri care evoluează treptat.

antipers

Cele trei antiperspirante sunt disponibile în doze de 150 ml, asigurând o eficiență de până la 24 de ore, fără să lase urme pe articolele vestimentare. În plus, produsele nu conțin alcool sau parabeni și au o caracteristică unică de parfum care evoluează treptat.

  • Delights Gerovital H3: este un antiperspiant modern și sofisticat care debutează cu note proaspete de citrice, evoluează treptat în note dulci aldehidice și se încheie cu note pudrate, lemnoase;
  • Memories Gerovital H3: are un parfum de start cu note fructate, condimentate, se transformă în note heliotrope, iar spre final se fixează notele pudrate, vanilate;
  • Dreams Gerovital H3: este un antiperspirant aromatic care debutează cu note fructate, verzi, care evoluează în note florale-albe și se încheie în note de ambră și mosc.

Noile produse Farmec absorb umiditatea pielii de la nivelul axilelor și, totodată, ajută la reducerea transpirației și a mirosurilor neplăcute.

Produsele se găsesc în toate magazinele de brand Gerovital și Farmec, Emag, în farmacii, supermarketuri în magazinele din comerțul tradițional sau se pot comanda online.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: