Brand Focus Companii Lifestyle

Femei puternice vin să își spună povestea la TEDxBucharestWomen

5 dec. 2019 < 1 min

Femei puternice vin să își spună povestea la TEDxBucharestWomen

Reading Time: < 1 minut

TEDxBucharest își încheie seria evenimentelor din 2019 cu o conferință despre puterea și curajul femeilor, TEDxBucharestWomen. Pe lângă femeile de succes care își vor susține ideile, conferința va cuprinde și o selecție a celor mai apreciate discursuri din cadrul evenimentului global TEDWomen2019, eveniment care a inspirat organizarea TEDxBucharestWomen.

Pe 7 decembrie 2019  TEDx îți dă întâlnire la Muzeul Național de Artă al României (sala Auditorium) cu profesioniste din domenii variate precum: genetică și medicină biomoleculară, societate, transmedia, psihologie, psihoterapie și sănătate mintală.

În spiritul ideilor demne de a fi răspândite, pe scena TED vor urca Ioana Mischie, premiată pentru film, cinematic VR, concepte interactive, membră din 2018 a “ Women in Film and Television Los Angeles”; Yolanda Crețescu, președintele Asociației Happy Minds și creatoarea depreHUB, primul hub anti-depresie din România; Andreea Cătana, specializată în cercetare oncogenetică și biologie moleculară, în prezent șef al Departamentului de Științe Moleculare; Simona Tache, terapeut, scenarist TV și autor de best-selleruri umoristice; Mario Barangea, care își pregătește doctoratul în psihologia platonică încurajând oamenii să fie gânditori liberi; Denisia Călin, care va avea un moment spectaculos sinestezic și Ana Coman care va susține un concert.

Evenimentul va fi moderat de către Carla Maria Teaha, organizatoarea Festivalului de Teatru Independent Undercloud.

TEDxBucharestWomen promovează femeile îndrăznețe, cu idei și initiative care fac din această lume un loc mai inclusiv, inovator și nu în ultimul rând, un loc mai strălucitor.

TEDx este un program de evenimente locale, independente care adună oamenii pentru a împărtăși o experiență asemănătoare cu TED.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: