Companii Stiri

GDF SUEZ devine ENGIE si in Romania

21 sept. 2015 < 1 min

GDF SUEZ devine ENGIE si in Romania

Reading Time: < 1 minut

GDF SUEZ Energy Romania anunta schimbarea marcii comerciale in ENGIE. Adoptarea noului brand face parte din procesului international de rebranding al marcii GDF SUEZ in ENGIE, derulat sub moto-ul «Lumea se schimba si, odata cu ea, energia noastra», anuntat de Grup in data de 24 aprilie 2015.

Schimbarea de marca este realizata intr-un context in care domeniul energiei este marcat de schimbari profunde, iar tranzitia energetica presupune reducerea consumului energetic prin implementarea unor masuri de eficienta energetica, digitalizarea informatiei si dezvoltarea energiilor nepoluante.

Logo-ul ENGIE reprezinta soarele care rasare pe planeta, simbolul unui inceput in lumea energiei. Numele ENGIE a fost ales pentru sonoritatea sa, fiind contragerea cuvantului ,,energie’’. Sloganul „By people for people” va fi pastrat, capatand un sens și mai pregnant intr-un context in care solutiile de energie sunt dezvoltate impreuna cu partenerii si clientii nostri.

In Romania, procesul de rebranding va avea doua etape: in prima etapa, GDF SUEZ Energy Romania va adopta marca ENGIE pentru produsele si serviciile comercializate. Denumirea sociala a companiei va ramane insa neschimbata pana la o data care va fi anuntata ulterior.

In a doua etapa, procesul de rebranding va fi declinat pentru toate filialele detinute de catre GDF SUEZ Energy Romania, respectiv Distrigaz Sud Retele, Distrigaz Confort, Braila Winds si Alizeu Eolian.

Campania de comunicare a rebranding-ului se va desfasura in perioada 21 septembrie – 31 decembrie 2015 pe urmatoarele canale media: TV, outdoor, internet, radio si presa scrisa.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina companiei engie.ro.

Foto: Spot TV ENGIE

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: