fbpx
Marketing Stiri

Chipsuri cu aroma de Brazilia1 min

12/06/2014 < 1 min read

Chipsuri cu aroma de Brazilia1 min

Reading Time: < 1 minut

Lay’s a lansat o editie limitata Lay’s Ginga cu doua arome inspirate din atmosfera Braziliei: Puyñio, reteta aromata, si Cabraҫao, reteta picanta.

Cele doua noi arome sunt recomandate in Romania de Puya si Cabral, ambasadorii Lay’s.

Noile Lay’s Ginga Puyñio si Cabraҫao sunt disponibile in magazine in ambalaje viu colorate, in stil brazilian, in pungi de 70 si 140 de grame.

Produsele beneficiaza de o campanie de comunicare ce include elemente de ATL, BTL, PR si digital.

Echipa Lay’s implicata in dezvoltarea campaniei este formata din: Alina Imbrea – Marketing Manager Snacks PepsiCo East Balkans, Iulia Dobre – Group Brand Manager Lay’s si Gabriela Ionescu – Brand Manager Lay’s.

Spoturile TV au fost create impreuna cu echipa Graffiti BBDO, regizate de Radu Muntean si produse de Multimedia Est Production. Acestea pot fi accesate aici si aici.

Din partea BBDO, echipa implicata in realizarea campaniei este: Vlad Lazar (Creative Director), Eleodor Ghenoiu (Strategic Planner), Gabriel Mihailescu (Art Director), Iulia Soare (Copywriter), Cristina Schitco (Senior Account Manager), Bianca Troncea (Account Executive), Liviu Isop (Head of AV Production).

Lay’s Ginga Cabraҫao si Lay’s Ginga Puyñio sunt produse participante in campania “Bucura-te de gustul victoriei! Fii campionul premiilor Lay’s!”, care se desfasoara pana pe 20 iulie. Mecanismul consta in inscrierea codului promotional de pe punga pe www.campioniilays.ro sau prin SMS la 1828 (numar cu tarif normal). Consumatorii inscrisi in promotie pot castiga prin tragere la sorti sute de premii pe ora, pe zi si pe saptamana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *