CEO Biz Exchange Management

Începe CEO Biz Xchange  

19 apr. 2017 2 min

Începe CEO Biz Xchange  

Reading Time: 2 minute

După succesul Biz Marketing Xchange și Biz PR Xchange, echipa Biz lansează CEO BIZ Xchange, un experiment unic în România, prin intermediul căruia lideri din companii de top vor petrece o zi într-o altă companie, alături de CEO-ul titular și echipa acestuia.

Echipa Biz va facilita, în perioada aprilie – mai 2017 schimburi de experiență și discuții între 10 dintre cei mai importanți CEO din România, care vor discuta subiecte de leadership, management, marketing si strategie.

Cei 10 manageri de top care au acceptat provocarea Biz CEO Xchange sunt:

Schimburile între cei 10 manageri de top vor fi stabilite în urma unei trageri la sorți.

Participanții la Biz CEO Xchange vor avea ocazia să discute probleme și soluții comune, pentru a vedea cum se pot adapta strategii și stiluri de management în alte companii, pe alte piețe, cu alți oameni. Toate astea ca parte a unui proiect aplicat, pentru că întotdeauna cele mai bune lecții se învață în practică. Iar o idee bine pusă în practică poate aduce valoare imensă într-o companie.

Principalele cerințe ale echipei Biz pentru participarea la acest proiect sunt: curiozitatea, deschiderea, dorinta de a-și extinde orizonturile și împărtășirea principiului “sharing is knowledge”.

Rezultatele schimbului de experiență vor fi sintetizate într-o ediție specială a revistei Biz din luna iunie. De asemenea, participanții vor fi invitați să împărtășească experienta Biz CEO Xchange în cadrul evenimentelor organizate de echipa revistei Biz.

Proiectul aduce laolaltă profesioniști de top antrenați să gândească “out of the box”, pentru discuții interesante și colaborări viitoare. Este încă un pas făcut de echipa Biz pentru a ajuta la coagularea și consolidarea comunității de afaceri din România.

CEO Biz Exchange face parte din seria Biz Xchange, concept premiat de IAA pentru măiestria în creare de conținut.

Mai multe detalii despre CEO Biz Xchange puteți citi în secțiunea special dedicată acestui proiect: http://www.revistabiz.ro/ceo-biz-exchange/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: