Marketing Stiri

Investiţii de peste 100.000 de euro în modernizarea Itsy Bitsy FM

12 mai 2018 2 min

Investiţii de peste 100.000 de euro în modernizarea Itsy Bitsy FM

Reading Time: 2 minute

Itsy Bitsy FM a realizat în ultima perioadă o serie de investiții importante. A investit în dotarea studioului principal, cu cea mai nouă tehnologie audio, în aplicaţia, care face ca postul să poată fi ascultat oricând şi oriunde, în numărul scurt *ITSY, fiind prima companie media din România, care foloseşte astfel de număr scurt.

„Acum ne-am modernizat și suntem în pas cu publicul, avem o conexiune și mai puternică cu ascultătorii noștri mari și mici”, a declarat Nadia Tătaru, fodatoarea Itsy Bitsy.

Itsy Bitsy FM este primul radio din România, care şi-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP. Aparatura a fost achiziţionată de la producătorul American Wheatstone și a costat peste 75.000 euro. Totodată, a lansat aplicația Itsy Bitsy FM, care poate fi descărcată gratuit, din Google Play sau App Store. Cu un simplu click pe telefon oricine poate asculta live muzica preferată, emisiunile pentru părinti sau copii, poate intra în direct la radio în discuţii cu personajele preferate, poate asculta poveşti şi podcasturi despre dezvoltarea şi sănătatea întregii familii.

Itsy Bitsy FM este primul post de radio din România, care folosește un număr scurt Star Number. De acum înainte, ascultătorii pot contacta rapid și simplu radioul lor preferat, prin apelarea numărului *ITSY adică *4879. Numărul poate fi apelat la nivel național (tarif normal în rețea). În plus, Itsy Bitsy FM este primul post de radio din România prezent în aplicația mobilă Star Phone, care oferă o conexiune simplă și rapidă cu utilizatorii. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: