BizRemote by certSIGN Companii CSR Stiri

Iulius lansează o platformă dedicată donațiilor directe către spitale

5 apr. 2020 2 min

Iulius lansează o platformă dedicată donațiilor directe către spitale

Reading Time: 2 minute

Compania Iulius a lansat campania „Donăm azi, Zâmbim mâine”, prin care pune la dispoziția comunității o platformă ce permite oricui să doneze orice sumă cu o valoare minimă de 10 lei.

Dedicată inițial pentru spitalele din Iași, platforma s-a extins cu unități medicale din Suceava și Timișoara. Apelul încurajează atât companiile, cât și persoanele fizice să contribuie la susținerea celor care fac eforturi pentru a salva vieți.

Până acum, la nivel național, suma totală oferită de Iulius în sprijinul sistemului medical se ridică la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu excepția a 100.000 de lei, donați prin intermediul campaniei „Un Singur Cluj”, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virată direct în contul unor spitale din Timișoara, Iași și Suceava.

Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile spitalelor, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei. În cazul persoanelor fizice, sumele care pot fi donate pornesc de la o valoare de 10 lei și se realizează prin plata cu cardul, fără comisioane, în timp ce companiile vor semna contracte de sponsorizare, pentru care primesc consiliere de la angajații companiei Iulius, astfel încât procedura să se desfășoare cât mai rapid posibil.

„Contextul actual ne provoacă capacitatea de reacție colectivă și, în aceste momente dificile, este esențial să fim solidari unui scop comun. Dorința de implicare a multora dintre noi ne demonstrează că puterea noastră stă în faptul că suntem o comunitate unită. Este de datoria noastră, a tuturor, să îi sprijinim așa cum putem pe cei care duc lupta din linia întâi, cu atât de mult curaj și expuși. Este cel mai bun moment să oferim sprijin, pentru că așa ne ajutăm pe noi și pe cei dragi nouă”, a spus Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius.

Platforma a fost creată gratuit de compania ieșeană code 932, care a depus toate eforturile pentru a fi accesibilă într-un timp foarte scurt, iar pentru tranzacții nu se aplică comisioane, acestea fiind suportate de platforma plăționline.ro.

Credit foto: ID 125152413 © Brilliantskylight | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: