Management Stiri

John Adair, in Romania

17 oct. 2014 2 min

John Adair, in Romania

Reading Time: 2 minute

John Adair, unul dintre cei mai importanti ganditori de leadership din lume si profesor al Universitatii din Surrey, Marea Britanie, este speaker-ul principal al conferintei “How To Grow Leaders – Romania”.

Autor al modelului Action Centred Leadership (ACL) si inițiator al cursurilor la care au participat pana acum peste un milion de manageri din intreaga lume, John Adair se va afla pentru prima oara in Romania si le va vorbi participantilor la conferinta despre procesul de selectare, crestere si dezvoltare a liderilor, oferind viziunea sa asupra leadership-ului, asupra diferentelor dintre lideri si manageri, si asupra modului in care leadership-ul poate fi invatat.

John Adair a revolutionat perspectiva asupra leadership-ului demonstrand ca acesta poate fi invatat, calitatile innascute fiind doar punctul de start in cresterea liderilor. John Adair a introdus primul curs de Leadership din lume, in cadrul Universitatii din Surrey, Marea Britanie, in anul 1979. El este totodata si sef de catedra pentru Leadership Strategic la colegiul de pregatire a angajatilor Natiunilor Unite.

Conferinta este organizata de compania de training din Bucuresti, acreditata in metoda ACL, Axioma Solutions, si se va desfasura in data de 20 noiembrie 2014, la Hotel Novotel din Bucuresti, salile Paris si Lille.

Marian Stirbescu, Managing Partner Axioma si trainer acreditat international ACL, va fi gazda evenimentului si il va sustine pe John in organizarea seminarului practic.

“<<John Adair in Romania>> este un proiect la care am inceput sa lucram de cand am demarat procesul de acreditare in modelul Action Centred Leadership, in anul 2012. Iata ca reusim ca, in luna noiembrie a acestui an, sa-l aducem pentru prima oara in fata publicului din Romania, a comunitatilor de HR si a liderilor din comunitatea de business pe John Adair, unul dintre cei mai reputati ganditori de leadership, ale carui idei au contribuit la fundamentarea managementului modern”, declara Marian Stirbescu, Managing Partner Axioma si trainer ACL acreditat international.

Evenimentul va incepe la ora 09:30 si va cuprinde trei sesiuni de prezentari pe teme de leadership si management. John Adair va sustine o prezentare urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri. In partea a doua a zilei se va desfasura un seminar practic de initiere in Action Centred Leadership, exclusiv pentru 15 participanti. Modelul de training ACL este unul de succes pe plan international, peste un milion de manageri din 17 tari participand la programele ACL. Un numar selectat de invitati va avea ocazia exclusiva de a participa la un “Private Lunch” in compania lui John Adair.

Lansare de carte John Adair – “How to Grow Leaders”

Toti participantii la conferinta vor primi cate un exemplar din cartea lui John Adair, “How to Grow Leaders – The Seven Key Principles of Effective Development”, editia in limba romana ce va fi publicata in luna noiembrie la editura Meteor Publishing. Este una din cartile de referinta intre cele peste 50 de titluri pe teme de leadership si management publicate de catre John Adair. Cartea abordeaza natura leadership-ului si modul concret in care acesta poate fi invatat si perfectionat de catre manageri. In limba romana, au mai fost publicate alte doua carti ale lui John, printre care si best-seller-ul “Nu Boss, ci Lider”.

Conferinta se adreseaza in principal managerilor si directorilor de resurse umane, managerilor de training si dezvoltare, top managerilor din companii multinaționale si naționale si liderilor comunitatii de afaceri din Romania.

Sunt asteptati la conferinta peste 200 de participanti din domenii precum banking, telecom, software, farma, agro-business, consultanta, constructii, productie industriala, retail sau .

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: