Companii

Marks & Spencer relocheaza doua magazine din Bucuresti

12 ian. 2015 < 1 min

Marks & Spencer relocheaza doua magazine din Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Retailerul britanic Marks & Spencer (M&S) va reloca in primavara acestui an magazinele sale din AFI Cotroceni si Sun Plaza, care vor fi inchise in luna ianuarie, respectiv februarie.

Primul magazin nou, cu o suprafata de 1.650 mp, va fi deschis in aprilie in centrul comercial Mega Mall, in partea de est a Bucurestiului, iar cel de-al doilea, cu o suprafata de 1.600 metri patrati, va fi inaugurat in aceeasi luna, in cadrul unui alt centru comercial din Bucuresti, compania urmand sa anunte detalii dupa incheierea contractelor aferente.

„Prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a M&S in Romania va creste cu 30%. Noile magazine vor fi in linie cu cel mai nou concept de magazin al retailerului si vor expune o gama mai vasta de articole M&S, recunoscute pentru calitatea si eleganta lor”, se arata intr-un comunicat al M&S Balkans.

Toti angajatii celor doua magazine ce vor fi inchise vor avea oportunitatea de a fi repartizati in cadrul magazinelor existente din Bucuresti (M&S mai are magazine in Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall). In urma acestor relocari, numarul de angajati va creste cu 20% pana la finalul acestui an.

Marks & Spencer este prezent in Romania din anul 2000, iar pana la finalul primaverii anului 2015 va avea un total de sase magazine: 4 in Bucuresti, unul in Constanta si unul in Iasi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: