Antreprenori by eMAG

MBA pentru tineri antreprenori

18 sept. 2019 2 min

MBA pentru tineri antreprenori

Reading Time: 2 minute

Junior Chamber International București anunță deschiderea ediției 2019 a programului JCI Tineri Antreprenori.

Programul se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său. Tineri Antreprenori 2019 este gândit ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel, anunță JCI, într-un comunicat de presă.

Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 8 octombrie pe www.tineriantreprenori.ro/2019

Tineri Antreprenori 2019, proiect organizat de JCI București, a ajuns la a 6-a ediție și din acest an are un Ambasador pe măsură. Pentru că a fost alături de noi încă de la început susținând necondiționat acest proiect, anul acesta ne-am decis să oficializăm contribuția sa și să îi acordăm lui Alex Dona titlul de Ambasador Tineri Antreprenori. Outspoken, brave & dilligent sunt doar câteva din atributele ambasadorului cu care se identifică proiectul și cei care fac parte din el.

Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată în cadrul celor 7 workshopuri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: marketing, comunicare, vânzări, fiscalitate, legal, administrativ, HR. În plus, la finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Noutatea de anul acesta este dată de faptul că deschiderea evenimentului va avea loc pe 16 Octombrie cu un cocktail party într-un cadru informal. Din feedback-ul primit în edițiile anterioare, am realizat nevoia de o socializare între participanți și speakeri la începutul programului, pentru a sparge cumva bariera rigidă ce o sugerează un astfel de eveniment.

La finalul programului participanții își vor pitch-ui afacerile în fața unui juriu, iar primii 3 câștigători vor primi premii din partea partenerilor.

Printre mentorii confirmați pentru anul acesta sunt: Alex Dona, Raluca Radu, Matei Dumitrescu, Mircea Căpățînă, Cristi Logofătu, Cristi Tudorescu, Bogdan Mugescu, Claudiu Jojatu, Adrian Băcanu, Marcel Vulpoi, Andrei Stamate, Anca Baniță, Dragoș Smeu, Andrei Dunuță.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: