Marketing

Regina masuratorilor, la Bucuresti

20 apr. 2015 < 1 min

Regina masuratorilor, la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Katie Delahaye Paine, cea care a pus bazele masurarii in comunicare la nivel international, va fi prezenta in Romania pe 25 mai in calitate de invitata speciala a conferintei “Impactul PR-ului in business: investitie sau cheltuiala?”.

Conferinta este organizata de GMP PR si este prima conferinta din Romania dedicata exclusiv evaluarii si masurarii in PR. Evenimentul va avea loc la Ramada Plaza, iar inscrierile se fac pe www.prmeasurement.ro.

Katie Delahaye Paine, supranumita Queen of Measurement,este autoare a cartilor “Masoara ce conteaza”(2011) si „Masurarea Relatiilor Publice” (2000). Ultima carte, pe care a scris-o impreuna cu Beth Kanter, “Masurarea Non-profitului din retea: folosirea datelor pentru a schimba lumea” este castigatoarea din 2013 a premiului Terry McAdam Book Award.

Este de asemenea autoare a numearoase articole in  PR news si a unui newsletter dedicat in totalitate instrumentelor de masurare din comunicare. Este membra in diferite comisii si board-uri internationale, adevarate autoritati in domeniul masurarii in PR: IPR’s Measurement Commission, PRNews Measurement Hall of Fame si Society for New Communications Research.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: