Management

Lectii pentru tinerii manageri de la MSM Romania

7 apr. 2015 < 1 min

Lectii pentru tinerii manageri de la MSM Romania

Reading Time: < 1 minut

Nu este nevoie sa te dai cu capul de sus pentru a fi un bun manager. Poti invata de la cei mai experimentati, in asa fel incat tranzitia de la specialist la manager sa devina mai usoara. Maastricht School of Management Romania (MSM Romania) lanseaza programul Young Managers adresat managerilor nou-promovati care vor sa inteleaga mai bine cum functioneaza un business. Programul cuprinde un mix de sesiuni de curs, studiu individual, coaching si mentoring. Opt dintre cei 10 lectori din program sunt lectori si in programul de EMBA al MsM.

“Am ales noua teme pe care consideram ca orice manager ar trebui sa le parcurga si sa le aprofundeze pentru a avea o buna intelegere a unui business. Subiectele vor fi prezentate de specialisti care au foarte multe cunostinte de impartasit, care au experienta tranzitiei de la specialist la manager si multe exemple, studii de caz si sugestii de impartasit”, afirma reprezentantii MsM Romania.

Prima serie a programului va incepe in luna mai, cursurile au loc de doua ori pe luna, in weekend, iar programul dureaza 3 luni. Preturile variaza in functie de numarul de persoane inscrise de aceeasi companie: pentru o persoana – 3.000 euro, pentru 2-3 persoane – 2.750 euro de persoana., iar pentru patru sau mai multe persoane – 2.500 euro de persoana.

Cursuri si profesori:

  1. Financial Intelligence – Joy Chan
  2. Understanding Strategy – Florin Ilie
  3. Marketing Essentials – Robin vam Rozen
  4. Business Dynamics – Khaled Wahba
  5. Managing People – Adrian Stanciu
  6. SLX – Situational Leadership Experience – Viorel Panaite
  7. Project Management – Istvan Kocsolade
  8. Critical Thinking – Radu Atanasiu
  9. Managing Growth through Innovation – Sergiu Negut

Coaching – Mihaela Reese

Inscrierea se face prin completarea unui formular de inscriere si trimiterea lui impreuna cu un CV la info@msmromania.org

 

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: