Digital

Ne vedem la Social Media Summit București 2021!

28/02/2021 2 min read

Ne vedem la Social Media Summit București 2021!

Reading Time: 2 minute

Creatorii de conținut și specialiștii care urmăresc trendurile în online vin pe scena Social Media Summit București 2021 cu noutățile aduse de rețelele sociale și impactul acestora asupra brandurilor.

La fiecare început de an îți prezentăm tendințele și principalii jucători din social media. Evenimentul va avea loc pe 10 martie, de la ora 11.00, LIVE, pe pagina de facebook Biz si pe canalul de YouTube al Revistei Biz.

Social Media Summit București analizează modul în care rețelele sociale elimină granițele dintre real și virtual și schimbă felul în care oamenii se raportează la branduri. Evenimentul este susținut de Lidl, unul dintre cele mai puternice branduri în social media din România.

Noua provocare digitală

În lumea digitală de astăzi conectată prin ecrane, brandurile trebuie să facă față avalanșei social media și să folosească puterea rețelelor sociale cât mai eficient, pentru a se remarca în bătălia pentru atenția consumatorilor.

Ce influenceri au cel mai mare impact pentru un brand? Cum creezi conținut relevant? Cum împarți eficient bugetele între rețelele sociale? Brandurile cu experiență vastă în online vin să prezinte strategiile care dau rezultate pe rețelele sociale.

Specialiștii care urmăresc trendurile și creatorii de conținut vin pe scena Social Media Summit București 2021 cu noutățile aduse de rețelele sociale și impactul acestora asupra brandurilor.

Cum formatul video domină tot mai mult rețelele sociale, este timpul ca brandurile care nu gândesc încă în noul stil vizual care atrage consumatorii să intre în această lume. Ascensiunea YouTube și TikTok arată clar direcția în care se îndreaptă online-ul. La Social Media Summit București afli de la noii „Masters of Video” cum să-ți aduci brandul în era vizuală.

Conferința se adresează profesioniștilor din companii, specialiștilor în comunicare și marketing și influencerilor care vor să afle cum sa influențeze percepția publicului asupra profilelor pe care le reprezintă.

Pe cine vezi la Social Media Summit București 2021

Printre speakerii acestei ediții se numără Mihai Morar, DJ Radio ZU & Prezentator de Televiziune; George Buhnici, Blogger & Vlogger, buhnici.ro; Liliana Popa, PR Manager, Farmec; Andreea Perju, Actriță & Blogger, andreeaperju.ro; Cristian Manafu, manafu.ro; Cabral Ibacka, Realizator TV, Influencer, Antreprenor; Anamaria Băjan, Marketing, PR and Business Development Executive Director, Caroli Foods Group; Sonia Năstase, Business Executive Officer, Nestle Nespresso România

La Social Media Summit București 2021 vei învăța cum să construiești strategia de social media și cum să transformi conținutul video într-o investiție cu rezultate rapide.

Mai multe detalii despre vorbitori sau program, găsești pe site-ul: https://socialmediasummitbucuresti.ro/.

Participarea este gratuită, așa că profită de informațiile împărtășite de specialiștii Social Media Summit București. Înscrie-te la evenimentul de pe facebook și vei primi reminder înainte de începerea LIVE-ului.

Social Media Summit este un eveniment realizat de revista Biz împreună cu:
LEADING PARTNER: #LIDL
Proud partner: Vodafone
Official Coffee Partner: #Nespresso
Partners: #Campofrio, #Gerovital #SivieroMaria, #AmbasadaIsraelului #Albalact #foodpanda

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă