Companii Tech

Noile imprimante HP, control complet de pe telefonul mobil

3 feb. 2020 < 1 min

Noile imprimante HP, control complet de pe telefonul mobil

Reading Time: < 1 minut

HP a lansat cele mai recente modele ale seriei HP Color LaserJet Pro, M100 și M200 iar cu ajutorul opțiunii Smart Task din aplicația HP Smart, utilizatorii pot imprima, scana și copia documentele rapid, direct de pe telefonul mobil.

Proiectată pentru a controla complet imprimanta de pe dispozitivul mobil, aplicația HP Smart permite economisirea de timp cu opțiunea Smart Tasks și organizarea documentelor cu până la 50% mai rapid.

Modelele M100 și M200 din gama actualizată HP Color LaserJet Pro integrează caracteristici de Securitate îmbunătățite, precum criptarea inițială și protecția parolelor, pentru a ajuta la protejarea și securizarea dispozitivului, a datelor personale și a documentelor atunci când sunt imprimate.

De asemena, Seria M200 cuprinde soluții care consolidează apărarea împotriva vulnerabilităților de securitate. Printre funcțiile cheie se regăsesc actualizări automate de firmware pentru a ajuta la detectarea și oprirea atacurilor și Wi-Fi cu bandă duală pentru conexiuni mai rapide și mai fiabile pe modelele wireless.

Modele M100 şi M200 din gama HP Color LaserJet Pro sunt livrate cu cartușe originale de toner HP cu JetIntelligence. Ambele suportă imprimarea în volume mari, oferă viteze de imprimare , la care se adaugă opțiunile de scanare, copiere și fax. În plus, modelul M200 permite selecția imprimării automată faţă-verso.

Imprimantele care includ tehnologia HP Auto-on/Auto-off, utilizează, în medie, cu 35% mai puțină energie decât imprimantele standard care nu corespund specificației Energy Star 3.0.

HP a proiectat și testat imprimantele pentru a respecta standardele Energy Star în domeniul calității, performanței și economisirea energiei, angajându-se ca sistemele de imprimare să nu elibereze emisii care să depășească limitele trasate de către standardele impuse de etichetele eco Blue.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: