Companii Lifestyle

Penny FM, disponibil și online

29 mart. 2019 2 min

Penny FM, disponibil și online

Reading Time: 2 minute

La aniversarea a 2 ani de la lansarea Penny FM, primul radio live de cumpărături din România este de acum disponibil și online, pe www.pennyfm.ro, atât în varianta pentru desktop, cât și în varianta optimizată pentru telefonul mobil.

Noua platformă își întâmpină vizitatorii cu hit-uri contemporane cât și piese binecunoscute în rândul românilor, știri “de România”, oferte, emisiuni moderate live dar și informații despre modalitățile de promovare, arată retailerul, într-un comunicat de presă.

„În cei doi ani de Penny FM, am reușit să ajungem la sufletul românilor care ne-au trecut pragul, oferindu-le programe pe gustul lor. Prin lansarea website-ului www.pennyfm.ro ne propunem să ajungem și mai aproape de români. Astfel, pasiunea și profesionalismul echipei Penny FM vor  putea  transmite emoțiile și informațiile din programul fiecărei zile chiar și în afara magazinelor noastre.” a declarat Cristina Florescu, Director Marketing, Penny Market | REWE Romania.

„Da, există în România un radio live de cumpărături, radio ce a generat reacţii pozitive din partea ascultătorilor, fie că vorbim despre clienţii, angajații sau partenerii Penny Market . Penny FM reprezintă, deopotrivă, o promisiune îndeplinită a unui brand care arată zilnic că înţelege nevoile românilor, alături de ceea ce am putea numi, o renaştere acestui mediu, radio-ul” a declarat Daniel Pavel, Redactor-Șef Penny FM.

Programele Penny FM: Dimineața de România, Raftul cu Noutăți, Pofta de bine la Penny FM, Penny FM Café, Drum de Seară sunt prezentate de moderatori cu experiență în mass-media, cunoscuți în industrie și pasionați de lumea radio: Redactor-șef Daniel Pavel și echipa sa: Marina Neagu, Adrian Iacob, Diana Elena Iarca, Răzvan Dobrea, Oana Cernat, Alexandru Camburu, Adrian Bogdan, dar şi Claudiu Sara, vocea inconfundabilă a dimineţilor Pro Fm, cu peste 15 ani de experiență în radio.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: