Companii Digital PR Stiri

Platforma de media 2Value reduce apariția știrilor false

31 oct. 2019 < 1 min

Platforma de media 2Value reduce apariția știrilor false

Reading Time: < 1 minut

Agenția de PR Tudor Communication a creat platforma media 2Value cu scopul de a reduce apariția știrilor false și de a alinia comunicarea standardizată, cu valoare de informație. Acest spațiu virtual este dedicat jurnaliștilor care sunt constant în căutare de informații relevante, verificate, cât și IMM-urilor care vor să-și promoveze activitatea.

Platforma 2Value aduce în același loc cererea și oferta de informații, facilitând comunicarea jurnaliștilor și a companiilor. Concret, jurnaliștii pot obține mult mai repede un conținut de calitate, cu impact mare, în timp ce companiile vor avea acces la media la costuri semnificativ reduse.

Pentru a accesa platforma trebuie să se creeze un cont care este gratuit pentru jurnaliști. Știrile sunt categorisite pe domenii de interes iar companiile pot accesa șabloane predefinite pentru a scrie un comunicat de presă, un interviu sau pentru a anunța un eveniment de presă. După configurarea contului companiile vor primi un comunicat de presă gratuit pentru a se familiariza cu platforma. Apoi, vor putea alege din trei tipuri de abonamente pe cel care se potrivește strategiei de comunicare.

Totodată, agenția Tudor Communication și-a propus o campanie de educație în comunicare prin evenimente, seminarii și dezbaterti deschise. Primul eveniment în acest sens, “Brands that Value”, s-a desfășurat pe 29 octombrie la Arcub Gabroveni, reunind peste 120 de jurnaliști, PR & marketeri și companii printre care leadership coach-ul Matthew K. Cross, jurnaliștii Paula Rusu și Răzvan Ionescu dar şi reprezentanți ai companiilor precum Mihai Toader Pasti sau Răzvan Budișteanu.

Campania demarată de Tudor Communication continuă cu evenimentul 2ValueReporters, eveniment dedicat exclusiv jurnaliștilor care fac performanță în media și promovează comunicarea cu valoare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: