BizMarketingExchange Provocarea BMX

Provocarea Biz Marketing Xchange 20151 min

17/04/2015 1 min read

author:

Provocarea Biz Marketing Xchange 20151 min

Reading Time: 1 minut

Biz Marketing Xchange este un EXPERIMENT in premiera in industria romaneasca de marcomm. 10 dintre cei mai important directori de marketing isi schimba compania in care lucreaza, pentru o zi.

Echipa Biz va facilita, in luna mai, schimburi de experienta si discutii. Mai exact, participantii vor petrece o zi intr-o alta companie decat cea pentru care lucreaza. Vor fi “directori de marketing pentru o zi” intr-un domeniu diferit si vor primi la randul lor vizita unui director de marketing.

Vor intalni directorul de marketing titular si  echipa acestuia. Vor discuta subiecte de marketing, organizare și branding.

Principalele cerinte ale echipei Biz pentru participantii la proiectul BMX sunt curiozitatea, deschiderea, dorinta de a-si extinde orizonturile si impartasirea principiului “sharing is knowledge”.

Important: companiile alese nu sunt in concurenta directa. Nu se vor impartasi informatii confidentiale.

Biz Marketing Xchange este un experiment inovator in comunitatea de business din Romania  realizat de Biz in parteneriat cu Telekom Romania, dupa o idee GMP Advertising. Misiunea Telekom de a inova si de a sustine companiile din Romania se concretizeaza prin acest proiect si reprezinta primul pas pentru crearea unei comunitati solide a oamenilor de marketing din Romania care, astfel, vor putea sa isi impartaseasca experientele profesionale.

Foto: © Solarseven | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE