Evenimente trecute

Puterea angajamentului

20 mai 2013 < 1 min

Puterea angajamentului

Reading Time: < 1 minut

In perioada aflata sub zodia recesiunii, angajamentul salariatilor a atins cote minime. Un drum similar a fost urmat si de nivelul de incredere intr-o serie de organizatii, care, in goana dupa mentinerea profitului si, implicit, dupa noi clienti, si-au neglijat vechii clienti. Restabilirea increderii in aceste institutii si cresterea angajamentului salariatilor reprezinta doua dintre cele mai importante provocari post-recesiune.

Despre aceste subiecte si nu numai vom discuta pe larg, la cea de a IV-a editie Management360. Evenimentul este organiza de revista Biz si va avea loc pe 28 mai 2013 la Hotel Howard Johnson Bucuresti, sala Platinum.

Printre speakerii care si-au confirmat prezenta la eveniment se numara: Bogdan Balaci, CEO Ymens,Iulian Alexe, Marketing Director, Edenred Romania,Iulian Stanciu, General Manager, eMag,Sonia Nastase, General Manager, Howard Johnson Grand Plaza Hotel,Bogdan Comanescu, Senior Consultant, Accelera,Valeriu Nicolae, Executive Director, Senior Advisor at Policy Center for Roma and Minorities and Open Society Institute, Dorin Bodea, Senior Consultant and Manager, Result Development.

Forumul este dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si angajatilor pe care ii reprezinta. Nu ratati aceasta a patra editie a evenimentului, de unde puteti pleca inarmat cu toate strategiile de adaptare la noile realitati din mediul de business.

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc la www.bizforum.ro/management360.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: