BizRemote by certSIGN Companii

Radu Savopol, la Zilele Biz: Pandemia a adus și oportunități, am închiriat foarte mult la prețuri bune

10 nov. 2020 2 min

Radu Savopol, la Zilele Biz: Pandemia a adus și oportunități, am închiriat foarte mult la prețuri bune

Reading Time: 2 minute

Radu Savopol, fondatorul lanțului de cafenele 5 to go spune că pandemia a adus și oportunități – în cazul business-ului său, prețuri mai mici pentru spațiile comerciale.

“În prima fază a pandemiei am fost mai afectați, în perioada de lockdown, până ne-am repoziționat. Dar toată tevatura aceasta a venit la pachet și cu lucruri pozitive pentru noi – au apărut foarte multe spații comerciale, la niște prețuri bune și am reușit să închiriem foarte mult în perioada de lockdown. Am fost prezent zi de zi, echipele de amenajări au lucrat și chiar dacă nu deschideam locațiile erau la cheie”, a declarat Radu Savopol, la Ziua de Antreprenoriat, în cadul evenimentului Zilele Biz.

După data de 5 mai, după redeschiderea cafenelelor, a fost continuată politica de închiriere de noi spații comerciale. Radu Savopol a arătat că au beneficiat de avantajul că au avut buget, după exitul parțial de la sfârșitul anului trecut.

“Compania era foarte bine capitalizată, cu bani în cont, și asta a fost mare lucru. Am putut să venim în sprijinul francizaților cu o politică de discount-uri, reduceri de taxă de franciză pentru două luni și acesta a fost un mare avantaj”, a explicat fondatorul 5 to go.

Radu Savopol a arătat că la începutul anului, planul pentru 2020 era deschiderea a 100 de noi locații, iar până acum au fost deschise deja 70, iar 10 sunt în amenajare.

În cee ace privește numărul de cafenele care au fost închide, fondatorul 5 to go a arătat că din peste 180 de locații doar 7 sunt închise temporar, în zone unde nu este trafic, fie că vorbim de facultăți sau business center-uri. Alte 10-15 sunt deschise, dar nu funcționează la capacitate maximă și sunt destul de grav afectate, dar funcționează, a precizat antreprenorul.

Articolul este în actualizare.

Zilele Biz au loc între 9 și 13 noiembrie. Puteți urmări transmisia live pe pagina de Facebook a revistei Biz. Detalii despre eveniment puteți afla aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: