Antreprenori Tech

Startup-ul Milluu oferă locuințe gratuite pentru medicii din România

31 mart. 2020 2 min

Startup-ul Milluu oferă locuințe gratuite pentru medicii din România

Reading Time: 2 minute

Aplicația de închiriere de apartamente Milluu lansează inițiativa #LocuintePentruMedici și va pune gratuit la dispoziția medicilor și personalului sanitar din spitalele bucureștene aflate în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgență.

Locuințele temporare pentru medici vor fi disponibile începând de astăzi, 31 martie. Milluu susține chiria pentru 10 locuințe, dar la campanie se pot alătura și alți donatori, companii sau persoane individuale care doresc să se implice în lupta medicilor și personalului sanitar în eforturile lor de combatere a pandemiei cauzate de noul coronavirus.

“Chiar dacă suntem un start-up, eu și echipa mea de la Milluu înțelegem că orice efort pe care îl facem în această perioadă de criză, oricât de mic, poate fi un ajutor important pentru cei din linia întâi și poate contribui la revenirea cât mai curând la normal. Medicii și personalul sanitar vor putea locui în apartamentele puse la dispoziție prin Milluu pe o perioadă de 3 luni momentan, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației. Scopul este de a-i scuti pe aceștia de transportul până la propriile locuințe și de a le oferi un loc confortabil și sigur unde pot locui în această perioadă, protejându-și astfel familiile, părinții sau prietenii”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Medicii și personalul sanitar care au nevoie de spații temporare de locuit trebuie să solicite acest lucru trimițând un mail la: medici@milluu.com. 

Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită până în prezent de peste 20.000 de utilizatori și mai mult de 1.000 de apartamente au fost listate în aplicație. Fondată de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi și Yellow Menu, Milluu este momentan disponibilă în București, cu planuri de extindere pe plan național și international. La sfârșitul anului 2019, Milluu a primit o investiție din partea Early Game Ventures (EGV) și Roca Ventures

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: