Tech

Strategii de creștere pentru startup-uri și experiențe de business globale

30 sept. 2016 2 min

Strategii de creștere pentru startup-uri și experiențe de business globale

Reading Time: 2 minute

Vitaly Golomb (HP Tech Ventures), Noel Pullen (Hootsuite), Robert Neivert (500 Startups), Keyvan Peymani (TouchDown Ventures), Evan Nisselson (LDV Capital), Walker Colston (Senior Vice President, Support IXIA) și alte câteva zeci de nume reprezentative din industrie vor fi prezente la How to Web Conference 2016, pe 1 & 2 noiembrie, la Teatrul Național din București.

Alături de fonduri de investiții din Europa recunoscute, programe de accelerare și companii globale, aceștia vor vorbi despre drumul parcurs ca antreprenori în tehnologie, tendințele din domeniu și cele mai bune oportunitățile de finanțare. Cei 200+ fondatori de startup-uri și peste 1000 de participanți care vor fi prezenți la eveniment vor învăța cum să lucreze mai bine cu marile companii, cum să creeze o cultură organizațională eficientă și povești inspiraționale.

Organizat în parteneriat cu IXIA, Bitdefender, Telekom Romania și Cyberghost, cu sprijinul hub:raum și EIT Digital, How to Web Conference 2016 este un eveniment dedicat startup-urilor în tehnologie din toată Europa.

Vitaly Golomb: Cum să concurezi cu startup-urile din Silicon Valley

Vitaly este responsabil de investițiile HP Tech Ventures. Este un investitor activ din Silicon Valley. Cu trei companii vândute cu succes până acum, el a lucrat cu mai multe companii, precum Rimac Automobili (cea mai rapidă mașină electrică din lume), Zite (cumpărat de CNN), Topicmarks (cumpărat de Tagged).

Noel Pullen – despre cultura organizațională a unui startup ca avantaj competitiv

Director de tehnologie la Hootsuite Media, Noel este un lider activ, adeptul unui mod de lucru colaborativ și orientat către soluții.

Robert Neivert: Cum pot companiile să creeze inovație cu ajutorul startup-urilor interne

Robert este Venture Partner la 500 Startups, a fost CEO al mai multor startup-uri din Silicon Valley, a vândut cu succes patru companii și are o experiență remarcabilă în dezvoltarea de produse software, marketing & vânzări.

Lista completă a invitaților este disponibilă online pe site-ul evenimentului.

Cea de-a șaptea ediție How to Web Conference pune accentul pe experiențele de business ale fondatorilor care au construit companii globale și pe ultimele inovații în tehnologie prezentate de cele 50 de startup-uri din toată Europa în cadrul programului How to Web Startup Spotlight.

Biletele de tip early bird pentru How to Web Conference 2016 sunt sunt disponibile aici, până pe 24 octombrie.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: